Pravna obavijest 2016-11-13T23:22:18+00:00

Pravna obavijest

Izjava o odgovornosti

Luminance studio d.o.o., u daljnjem tekstu Studio LUMIS, održava ovu web-stranicu (studio-lumis.hr) kako bi prikazao usluge koje nudi, te svoje fotografske radove i projekte. Naš je cilj da su te informacije točne i ako nam se skrene pažnja na pogreške, nastojat ćemo ih ispraviti. Međutim, Studio LUMIS ne prihvaća zakonsku niti drugu odgovornost u pogledu informacija na ovoj web-stranici.

Informacije na ovoj web-stranici:

  • su općenite prirode i nije im namjera da se odnose na specifične prilike bilo koje fizičke ili pravne osobe
  • nisu nužno sveobuhvatne, potpune, točne ili aktualne
  • ponegdje imaju poveznice na vanjske web-stranicae koje Studio LUMIS ne kontrolira i za koje ne preuzimamo odgovornost
  • ne predstavljaju profesionalni ili pravni savjet

Obavijest o autorskom pravu

Sve fotografije i tekstovi na ovoj web stranici (osim ako nije drukčije naznačeno) su intelektualno vlasništvo © Lidija Lolić 2008-2016,  fotografa i direktorice Studia LUMIS.

Sve fotografije i tekstovi na ovoj web stranici su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima i nisu slobodni za downloadanje ili korištenje u bilo koju svrhu bez pismenog dopuštenja vlasnika autorskih prava.

Ako vam za bilo koju namjenu trebaju fotografije ili tekstovi, molimo da nam se obratite na našu e-mail adresu info@studio-lumis.hr. Poštujte autorska prava!

Zaštita osobnih podataka

Studio LUMIS poštuje vašu privatnost! Naša web-stranica sadrži sekciju “Kontakt” ili linkove na našu e-mail adresu kojima se aktivira vaš program za e-mail i poziva na slanje poruke u naš poštanski pretinac.

Kada nam pošaljete poruku (e-mail), vaši se osobni podaci prikupljaju samo do one mjere do koje je to potrebno za slanje odgovora. Niti vaše osobne podatke, niti ostale podatke koje ste naveli u e-mailovima ili kontakt-formi nećemo proslijeđivati trećim osobama.

Studio LUMIS vam zahvaljuje na posjeti ovim stranicama i na ukazanom povjerenju!