O nama 2016-11-13T23:22:22+00:00

O nama

Ovdje možete pročitati više o nama, koje usluge i proizvode nudimo i kako radimo.

TKO SMO?

Studio Lumis je fotografski studio specijaliziran za profesionalno fotografiranje interijera i eksterijera raznih turističkih objekata i smještajnih jedinica, komercijalnih prostora, hotela, kuća, vila, apartmana, te događaja kao što su konferencije, simpoziji, sajmovi, prezentacije i slično…

Osim usluga fotografiranja nudimo mogućnost licenciranja fotografija za korištenje za razne potrebe: web stranice, brošure, razglednice, knjige, vodiče, itd…  Također, u ponudi imamo mogućnost narudžbe naših fotografija u obliku printa – na platnu ili na papiru.

NAŠE USLUGE

Studio Lumis nudi sljedeće usluge:

KAKO RADIMO?

Svakom projektu ili klijentu pristupamo individualno i prilagođavamo se njegovim potrebama i onome što ćemo fotografirati. Prije svakog fotografiranja se konzultiramo sa klijentom i dogovaramo detalje, a po potrebi dajemo i smjernice kako sve pripremiti za fotografiranje, te uvijek nastojimo izabrati najbolje najbolje doba dana za fotografiranje kako bi sve bilo u najboljem svjetlu, a samim tim i rezultat fotografiranja – najbolji mogući.

NAŠ PORTFOLIO

Posebno smo ponosni na naš portfolio jer je on rezultat dugogodišnjeg rada ali i velike ljubavi prema fotografiji. Tamo možete pronaći sve vrste događaja i objekata koje smo fotografirali. Unatoč uobičajenoj praski, ne ograničavamo se samo na prikazivanje onih najekskluzivnijih, najvećih ili najluksuznijih objekata – u našem portfoliu možete vidjeti kako i ‘najobičniji’ obiteljski apartmani ili kuće mogu izgledati vrhunski kada se fotografiraju kako treba.

PODACI O TVRTKI

Luminance studio d.o.o.
za usluge i trgovinu

Sjedište: Lička 5, 21000 Split
Direktori: Filip Lolić, Lidija Lolić

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Splitu pod brojem MBS: 04155637
Glavni račun društva se vodi kod Zagrebačke banke d.d., IBAN: HR5023600001102398747
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti. OIB: 62392408965

Luminance Studio (Lumis) je tvrtka koja se bavi fotografskim uslugama, trgovinom (prodaja fotografske
opreme), te servisom (profesionalne i amaterske foto-opreme, igraćih konzola, PC-a, laptopa i tableta).