Fotografiranje interijera i eksterijera 2017-03-12T01:40:27+00:00

Profesionalno fotografiranje arhitekture, interijera i eksterijera

Fotografije vaših objekata – bilo turističkog smještaja, ugostiteljskih ili poslovnih prostora su najčešće vaš prvi kontakt sa potencijalnim gostima ili klijentima, te vaša jedina šansa da ostavite dobar prvi dojam.

Zato moraju biti kvalitetne i atraktivne!

Pogledajte naš portfolio

Potencijalni gosti ili klijenti nemaju vremena za čitanje opisa. Privucite im pažnju fotografijom!

Danas je više nego ikada važna kvalitetna vizualna prezentacija. U vremenu pametnih telefona i društvenih mreža korisnici su preplavljeni sadržajima i imaju jako malo vremena da nešto čitaju. Kvalitetne fotografije su stoga jedan od najboljih načina za privući pažnju gostiju ili klijenata.

Studio Lumis nudi usluge profesionalnog fotografiranja apartmana, kuća, vila, hotela, poslovnih prostora, brodova, restorana, barova i sličnih objekata. Bilo da želite povećati rezervacije svog smještaja, privući više gostiju u vaš ugostiteljski objekt ili izgraditi bolji imidž tvrtke – vrhunske fotografije su najbolji početak!

Kontaktirajte nas

Fotografiranje apartmana, kuća i vila

Današnji turisti su sve zahtjevniji i, zahvaljujući internetu, imaju ispred sebe more informacija, opcija i ponuda, portali za booking su krcati smještajem.

Za izdvojiti se iz konkurencije i privući pažnju potencijalnog gosta imate svega nekoliko sekundi vremena. A jedini način da to napravite jest – fotografijama. Nitko nema vremena čitati duge opise apartmana, vile ili hotela. Njegov dojam i eventualna odluka ovise isključivo o onome što na brzinu vide, a to je opet – fotografija. Stoga je njihova važnost neprocjenjiva i to ulaganje se isplati vrlo brzo.

Fotografiranje hotela i resortova

Dobre fotografije hotela ne znače samo više rezervacija nego i dobar imidž hotelske tvrtke. Partnerske agencije i oglašivači traže vrhunske fotografije, a Studio Lumis vam u tome može pomoći jer naši fotografi imaju puno iskustva i znanja kako na najbolji način prikazati prostore i ugođaj.

Hoteli često imaju puno sadržaja i interijera i važno je svakome od njih pristupiti na specifičan način, te izabrati najbolje vrijeme i osvjetljenje za fotografiranje svakog prostora. Fotografijama je važno, osim informacija o samom izgledu, prenijeti čitavo iskustvo boravka u hotelu. Ulaganje u ponudu i uređenje interijera i eksterijera hotela je konstantno i bez obzira na to koliko su oni dobri, pažnju potencijalnog gosta privući ćete samo vrhunskom vizualnom prezentacijom – a fotografija je jedan od najvažnijih faktora.

Kvalitetne fotografije su investicija, a ne trošak!